Calendar of Events October - 2017

Date / Day

Topic / Speaker

Venue / Time

CPE HRS

18 & 20.10.2017 Wednesday & Friday

HOLIDAY on account of Naraka Chaturdasi & Diwali
 Ha
ppy Diwali 

-

-

25.10.2017 Wednesday

International  Transfer Pricing
- Income Tax Vis a Vis GST

CA. Bhamini G S & CA. Rakesh Jain

Branch Premises
6.00 pm to 8.00 pm

2 Hrs

27.10.2017 Friday

GST – Hands on Training on Filing the Returns
CA. Annapoorna D Kabra
Delegate Fee: Rs.150/-

29/1, ICAI Bhavan, Racecourse Rd, Gandhi Nagar, Next to SBI Bank, Bengaluru-560002
5.00 p.m to 8.00 p.m

3 Hrs

01.11.2017
Wednesday

Kannada Rajyotsava Day - Holiday

-

-

04.11.2017
Saturday

“KALAA KRUTI”
Kannada Rajyotsava Day Celebration
- Cultural Program by CAs

Branch Premises 
3.30 pm to 6.45 pm

-

08.11.2017
Wednesday

How to implement SAP successfully
- How do CFOs and Management optimise their SAP implementation?
- How should other stakeholders contribute and benefit?
CA. Jatin Suresh Bhatt

Branch Premises 
6.00 pm to 8.00 pm

2 Hrs

10.11.2017
Friday

“Manthana”
NPOs - Recent Tax issues & GST
CA. Phalguna Kumar E, Past Chairman, SIRC of ICAI

Branch Premises 
6.00 pm to 8.00 pm

2 Hrs

11.11.2017
Saturday

Workshop on Representation before NCLT
CA. Ravi Prasad, Co-ordinator
Delegate Fee: Rs.150/-

Branch Premises
3.00 p.m to 6.00 p.m

3 Hrs

15.11.2017
Wednesday

Mediation
The Most Popular Alternative Dispute Resolution
Sri. Thiruvengadam, Advocate

Branch Premises 
6.00 pm to 8.00 pm

2 Hrs
22.11.2017
Wednesday 
Companies Amendment Act 2017
CA. Ravi Prasad
Branch Premises 
6.00 pm to 8.00 pm
 2 Hrs
29.11.2017
Wednesday
GST - Issues relating to Place of Supply
CA. Sai Prasad A
Branch Premises 
6.00 pm to 8.00 pm
2 Hrs

22 & 23.12.2017
Fri & Saturday


49th Regional Conference of SIRC of ICAI
 (Site will redirect to sircoficai.org)
Click here for Brochure | Programme Structure

Click here for SIRC Conference Site

Bangalore Palace Ground
9.00 am to 6.00 pm

12 Hrs