Calendar of Events - May & June 2016

Date/Day

Topic / Speaker

Venue / Time

CPE
HOURS

04.05.2016
Wednesday

Study Circle Meet
Analysis & Impact of Real Estate(Regulation & Development) Bill
CA. Sandeep Jhunjhunwala

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

07.05.2016
Saturday

Intensive Workshop on International Taxation
Article 18,19 & 20: Pension, Govt. Service & Students
CA.Akshaya K S & CA. Bhamini G S
Co-ordinator: CA. Cotha S Srinivas

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

11.05.2016
Wednesday

Study Circle Meet
ESOP-Accounting & Disclosures
CA. N S Indumati

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

13.05.2016
Friday

Tax Clinic- Direct Taxes
Power of Income Tax Act Tribunal(ITAT) to grant stay
CA. Rishi Harlalka

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

14.05.2016
Saturday

Seminar on Issues Relating to Co-operative Societies
Co-ordinator - CA. B V Raveendranath , Sagar
Delegate Fee :500/-

Click here for more details

Branch Premises
9.45am to 5.30pm

6hrs

17.05.2016
Tuesday

Study Circle Meet
Personal Ethics and Balance Sheet of Life
His Holiness Bhakti Rasamrita Swami
Co-ordinator : CA Rajesh Sharma

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

18.05.2016
Wednesday

Study Circle Meet
Rule 6 of CENVAT Credit
CA. Naveen Rajpurohit

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

19.05.2016
Thursday

Study Circle Meet at South Bangalore
Companies Auditors Report order 2016
CA. Ravi Prasad
Delegate Fee: 200/-

Vasavi Vidyanikethan Trust(VVN)
No: 3, Vani Vilas Road
VV Puram, Basavanagudi- Bangalore-560 004
6.00pm to 8.00pm

2hrs

21.05.2016
Saturday

Intensive Workshop on International Taxation
Article 21 & 22 : Other Income & Capital
CA.Srividya S
CA.Priya Narayanan

Co-ordinator: CA. Cotha S Srinivas

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

25.05.2016
Saturday

Study Circle Meet
Drafting of and representation before CITA & ITAT
CA. Naginchand Khincha

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

27.05.2016
Friday

Tax Clinic- Indirect Taxes
Recent circulars in Indirect Taxes
CA. Jatin A Christopher

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

01.06.2016
Wednesday

Study Circle Meet
Practical Aspects of Filing form 15CA & CB
CA. Cotha S Srinivas

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

04.06.2016
Saturday

One Day Seminar on Companies Act 2013
Co-ordinator- CA.K Gururaj Acharya
Delegate Fee : Rs.750/-

Click here for more details

Branch Premises
9.30am to 5.30pm

6hrs

04.06.2016
Saturday

Intensive Workshop on International Taxation
Article 23: Methods for the elimination of double Taxation and Section 91
CA. Ishita Bhaumik

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

08.06.2016
Wednesday

Study Circle Meet
Issues and Concerns under the Commercial Tax Laws
CA. Annapurna D Kabra

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

10.06.2016
Friday

Tax Clinic- Direct Taxes
Latest Case Laws
CA. K K Chythanya

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

14.06.2016
Tuesday

Hands on Training - MS Excel as Statutory Audit Tool of Small Companies
(Computers will be provided by the Branch)

CA. H. Shivakumar
Delegate Fee: Rs 500/-

ICAI Bhawan , No. 29/1,
 Race Course Road,
Next to SBI, Bangalore
Timings: 5.30pm to 8.30pm

3hrs

15.06.2016
Wednesday

Study Circle Meet
FEMA & Latest Changes in FDI Policy
CA. Vishnu Moorthi. H

Branch Premises
6.00pm to 8.00pm

2hrs

18.06.2016
Saturday &
19.06.2016
Sunday

Two Day Residential Refresher Seminar at Hampi

Click here for more details

Royal Orchid Central, Kireeti, Station Road Hospet, Hampi

12hrs